To-do list.

Urmeaza in postul de mai jos sa incerc a face ceva ce nu prea sta in genul meu de compunere, dar o sa fac un efort pentru a sustine o noua miscare a bunului meu dovleac, pentru ca, o leapsa e o leapsa. So we were talking about progress and process. A to-do list. Here it goes:

Totul ai crede ca incepe de dimineata dar defapt, totul incepe cu ora la care te culci. Mai devreme sau…mai devreme. Ar trebui sa ma bag in pat mai devreme noaptea, nu mai devreme dimineata. Alarma suna si suna. Trebuie sa gasesc alta care sa scoale si mortii. Ar trebui sa ma trezesc undeva cand e a.m. si nu p.m.. Ar trebui apoi sa incerc sa servesc un breakfast si nu pranzul. Apoi pranzul si nu cina. Iar cand servesc cina defapt ar trebui sa visez. Ar trebui sa nu ma mai asez pe canapea ci sa ma imbrac si sa ies afara. Ar trebui sa imi sterg toate baladele proaste din telefon. Ar trebui intr-un final sa ajung la facultate unde sa si raman pana la sfarsitul programului. Pentru asta ar trebui in timpul liber sa incerc sa recuperez ce am pierdut pana acum. Dar toata treaba asta pleaca de la ridicatul de pe canapea. Ar trebui sa imi ocup timpul facand ceva si ar trebui sa nu ma mai complac in stari din care nu mai pot iesi. Ma bucur de nimicurile vietii, dar ar trebui sa ajung sa ma bucur si de mari realizari, domeniu in care ar trebui sa fac ceva ca sa le si indeplinesc. Dar si asta pleaca de la ridicatul de pe canapea. Ar trebui sa mai dau o fuga si pe la cabinetul medical si sa imi infrunt frica de spitale pentru ca durerea de cap care nu imi da pace de ceva vreme sa fie eradicata. Ar trebui sa mai meditez un pic si in nici un caz pe canapea. Ar trebui sa imi inlocuiesc cartile cu niste cursuri. Ar trebui sa fac multe chestii dar tot ce voi scrie in to-do list-ul meu va fi :

* trebuie sa ma ridic de pe canapea

Toti avem de schimbat cate ceva, pana si cei ce tipa in gura mare ca le e bine in pielea lor o fac dintr-o frustrare care nu are ce cauta acolo. Totul se rezuma in ultima vreme in viata mea la acceptare. Iar ce vor accepta ideea asta, vor intelege la ce ma refer.

Reclame

Un gând despre &8222;To-do list.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s