Re-intoarcerea celulara.

Cacat! Unde dracu imi e bricheta? Cand se va intoarce il voi mustra spunandu-i : „stii ca ai plecat cu amandoua brichetele?”.  Am gasito, era in geanta, m-am calmat si mi-am aprins o tigara. In tot haosul asta care e aici nu mi-as fi imaginat vreodata ca as avea curajul sa caut o bricheta si m-ar durea enorm pana si sa suflu un fir de scrum de pe biroul asta ce  e mai rau decat un camp de batalie dupa ce razboiul a trecut. Doar noaptea poate sa mai acopere ceea ce a injunghiat natura umana. Bine macar ca nu misca nici un soldat. Ma uit fermecata doar cu lumina ce o face monitorul, la tot ce e in fata mea, nu ma dezgusta, imi trezeste un sentiment familiar pe care mi l-am inecat o data cu toata fiinta mea cand mi-am adoptat primele principii.

A venit. I-am simtit zambetul ala enervant de dulce dinainte ca lumina monitorului sa i-l contureze. S-a asezat pe pat si a scos din soseta niste iarba invelita intr-o hartie si a rulat un cui. Am refuzat sa fumez cu el, privindu-l cum ilegalitatea fiecarui fum il face mai rece si mai indiferent. Nu m-a mai sarutat de atunci.

Eu : „Uite. Ti-am facut o inimioara din ceara. Stii de ce e frumoasa? Pentru ca e atat de mica si de imperfecta…”.

EL: „De ce razi?”

A adormit acum, iar eu tot la biroul prea plin stau. Doarme parca visand indiferenta. Il vreau al meu atat de tare…incat imi vine sa il trezesc intr-un freamat ce probabil o sa-l faca sa imi zica vreo doua si sa ma izgoneasca in partea cealalta a patului. Ma sperie dar nu ma ingrozeste, ma face sa zambesc intr-un mod tampit si groaznic. Cu fiecare cuvant ma face sa plec si sa imi doresc sa raman inca un pic…si inca un pic…

Nu vreau sa stiu ce este, il vreau doar al meu si totusi fara sa il am. Nu-mi pasa ce crede, voi sta doar aici si fara sa zic nimic…ii voi spune toate celulele corpului meu, cu ochii inchisi ma va stii pe de rost…nu va stii nimic.

Reclame

Un gând despre &8222;Re-intoarcerea celulara.&8221;

  1. De ce doarme Chuck Norris cu lumina aprinsa? Nu pt ca ii e teama de intuneric, ci pt ca intunericului ii e frica de el

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s