Deci scriu.

E una din noptile alea in care nu am somn si un chef nebun de a scrie si a fuma tigara dupa tigara. E una din noptile alea care vin dupa o zi de somn aiurea, dupa 3 zile de prea multe intamplari si prea multe concluzii si pareri nerostite. E una din noptile in care imi vine sa urlu pentru ca stiu ca toata furtuna ce a trecut prevesteste defapt o furtuna mai mare. E una din noptile in care in vine sa ma imbrac si sa plec pe strazi de nebuna, sperand ca voi gasi ceva`ul ce imi lipseste. Il caut, in tot si in toate, in mine si in nimic, oriunde si stiu ca asta ma va distruge. Cunoasterea distruge si stiu ca e a mia oara cand spun asta. Blogul asta a devenit un jurnal prost din care nu poti trage vreo concluzie. Ma uitam mai devreme pe cateva poze ale unui prieten si am realizat ca poate de asta am nevoie…o noua viziune, neclara si plina de lumina. Incep sa imi aduc aminte o noapte imbibata in alcool si ceea ce ma mira este faptul ca uitasem ce se intamplase cu mult inainte sa incep sa beau. Fericirea te imbata. Iar am inceput sa cladesc ceva pe o fundatie proasta, intr-un decor perfect, doar ca sa imi complic fiinta pentru ca iubesc in cel mai egoist mod sa fac asta. O sa o distrug eventual, urmand de data asta sa o fac pentru o cauza si mai egoista, dar nobila. O voi face pentru ceva ce nu am mai avut pana acum, pentru ceva la care nu vreau sa ma gandesc sau sa imi inchipui cum va fi. Credinta oarba in ceva e cel mai puternic mod de convingere, ma voi manipula singura.

Totul se intoarce impotriva ta, opera se intoarce impotriva autorului, tablourile vor lua foc pe pereti iar marea de data asta nu m-a mai spalat, nisipul mi-a zgariat tot corpul iar ochii mi-au ars de la soarele ce a rasarit din mare. Pedeapsa mea incepe…undeva in Vama Veche, pe aceeasi plaja, in fiecare an.

Reclame

5 gânduri despre &8222;Deci scriu.&8221;

  1. Iar am inceput sa cladesc ceva pe o fundatie proasta, intr-un decor perfect, doar ca sa imi complic fiinta pentru ca iubesc..

    E vorba despre noi ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s