Punctul meu.

Unde sunt, ce fac, ce se intampla, cine esti? CE VREI?! N-am, pleaca. Cu cine, cand, nu vreau. Nimic, din cate? Una, doua, asta so crezi tu. Nenumarate. Cat mai poti si unde esti caci nu te mai gasesc. Priveste partea plina a paharului, spuse. Nu exista parte plina in paharul meu, e baut pana la fund. Asa ca toarna si umple-l, il voi goli si pe asta. Sa se termine tot. Sa iti vezi viata prin fata ochilor. Nu-ti dori ce imi doresc, caci eu iti doresc ce imi doresc. Dispari. Vorbesc fara noima caci oricum nimic nu are vreun sens pur valabil, eu nu am sens, autostrada mea nu are sensuri. Un singur moment se transforma in totdeauna. Nu te mai crede atat de important, nu scriu pentru tine. Asta e un jurnal pentru nimeni, din ce in ce mai de rahat. Dar poate nu suficient inca. Asteptarea nu exista. Strivesc conceptul ce-l implica cuvantul asta.  Imi doresc sa il gasesc, punctul meu. Si atunci luminile se vor aprinde, voi face o plecaciune…si cortina va cadea.

Reclame

9 gânduri despre &8222;Punctul meu.&8221;

 1. PC1….imi esti datoare cu cartea aia..astept un mail de la tine q ea in „format electronic” …..
  Te pup..si cand cortina va cadea..vom fi acolo si o vom ridica inainte sa isi termine drumul…

  • Daca tu imi dai exemplu de macar 3 cuvinte care se incadreaza in sfera asta, eu recunosc. Pana atunci, fara judecati.

 2. ce comentarii acide !

  Search, inteligenta ta e debordanta !

  ontopic : niciodata capul jos, cel mai bine e sa te retragi cand inca gloria te mai cuprinde. Nimeni nu-si mai aduce aminte de nimic, daca ai ajuns la fundul gropii in mocirla mediocritatii, asa ca fa o reverenta prezinta-te sa-si aduca aminte peste ani ce-i care au vazut scena ce teatru frumos au vazut si eroina din rolul principal a izbucnit in lacrimi.

  PS : tre sa fie ceva lacrimogen, you know better !

 3. ma distreaza tare mult ideea de a te simti acuzata…cu riscul de a ma insela consider ca acuzatia in sine nu are nici un efect al ei ci mai degraba „procesul” pe care il ai tu cu tine insati.in fond nu executia are insemnatatea deplina,ci starea de constientizare absoluta ce se consuma fix inainte cu o clipa, cand posibilitatea de a interveni peste ceea ce ai ales nu mai exista

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s