Marea mea.

Unde sa le mai pun,  ganduri ce nu ma lasa? Se mai agata violent de mine cate unul, imi urla ca degeaba mai gandesc si apoi se lasa plutind in marea de franturi pe care o absorb in mine de atata vreme. Cum se face ca un motiv va fi mai puternic daca nu vine din interior, atat timp cat suntem oameni inglobati intro rutina din care nu mai putem iesi? Nimeni nu pare sa aibe curajul de a spune stop si maine sa nu o mai ia la fel de la capat. Si cei care o fac, nu-i mai vad de mult langa mine. Interiorul colcaie de motive, degeaba, pentru ca simfonia grea a  orasului acopera orice soapta interioara. Interiorul nu urla, ca un batran ce de atatea secole, sopteste duhuri inapte. M-am saturat sa imi aud propria voce in cap noaptea, rasunand intro camera jegoasa de camin. Asa ca vino si urla-mi in ureche, curata-mi capul de alge ce se leagana in cate-un suflu de vant nadusitor, am nevoie de motivul tau exterior. Fii pentru mine o secunda si rupe-ma de toata groaza asta tacuta care ma inconjoara, inneaca-ma in propriele-mi ape si apoi tipa la mine, instinct, ca sa ma aduci inapoi.

In marea mea mi-am innecat inocenta, in marea mea vreau sa-mi innec ratiunea. E marea unde mi-am udat picioarele iarna, unde mi-am racit fiinta vara. Iubirea…e pe val departe spre alte maluri, tresariri in cateva fire de nisip. Marea mea e sarata de ape ce se scurg din ochi, e dulce de saruturi plutitoare. E marea mea de ganduri, linistita, asteptand o furtuna din adancuri.

Gandurile le sfaram caci m-ar invinge altfel, pana intro zi cand le voi lasa sa o faca. Si atunci…nu voi mai exista in fiinta ci doar…in gand.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s