Sa iti aduci aminte.

Ma foiesc noaptea printre ganduri. Nu mai tipa caci nu mai ascult.

Imi refuz orice amintire. Schimburi intre lobul temporal, regiuni corticale si miezul creierului. Amintiri. Imi izbesc lobul temporal si asta duce la tulburari psihice. Amintiri.

De ce am avea nevoie de amintiri? Pentru ca suntem atat de slabi cand vine vorba sa renuntam la ceva. Amintirea copilariei. Pastram tot felul de lucruri in minte pentru a ne face pielea mai aspra si ochii mai tulburi. Ne ingropam in ele pentru ca e cel mai putin dureros inec, lung si incet, picatura chinezeasca.

Pastram amintiri vii, oameni vii, lucruri intregi, respirari, pulsuri si ochi deschisi pentru ca nu suntem capabili de independenta sufleteasca. Suntem instabili si tragem balanta la echilibru urcand pe ea amintiri usoare, cat mai multe.

Amintiri. Rutina chinuitoare ce ne face sa bem aspirine. Fie ca o faci, fie ca nu, toti suntem egali in vicii. Infiriparea celui mai tanar si perfid dintre titani, Cronos, timpul, ne arunca, ne mistuie calcaiele si ne ponegreste cu franturi de o realitate moarta. Amintiri. Greseli ce clocotesc in a umple un gol sapat de fiecare lucru important ce-si ia cu el o lopata din molozul din care suntem facuti. Amintiri.

Un tep ce il ai mereu in talpa si pe care, schiopatand, nu iti doresti a-l scoate vreodata. Amintiri…

Reclame

Un gând despre &8222;Sa iti aduci aminte.&8221;

  1. Misto.Amintirea provoaca durere doar atunci cand intervine o despartire.Si tot amintirea e cea care te impinge spre extreme

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s