Ultimul strigat.

Natura umana. Cea mai complexa si fascintanta natura. I-ar trebui un atlas, dar din pacate e un lucru mult prea puternic pentru a fi sintetizat in poze si articole. Iar atlasul asta ar fi cea mai pacatoasa carte, un fel de cutie a Pandorei, interzis sub 18 ani. Dar o vei deschide, copil fiind, caci e o chemare sacaitoare, o voce dulce ce te arunca in cel mai adanc foc. Si asa te initiezi cu cea mai perfida lege a naturii umane. Un lucru interzis este tot timpul mai dorit.

Natura umana nu se are prea bine cu constiinta. De parca ar duce razboaie primordiale, niciodata obosite, se hranesc din tresaririle inimii. Si cand o simti ca incepe din ce in mai tare, te uiti si mai atent in ochii sentimentelor pentru ca iti place adrenalina, pentru ca stii ca e cel mai legal dintre droguri, chinul luptei ce incepe a se intampla.

Apoi apare un front murdar de pasiuni asudate, tresariri si un tremur frenetic, ore smulse timpului, priviri ce alearga speriate, atat de multe frici ce se ascund in transee. Tablou sadic ce asteapta primul cutremur ca sa cada de pe perete, oglinda din ochii fiecaruia ce asteapta ziua in care se va sparge la prima vibratie a linistii.Iadul se cutremura, cerul plange, soarele se ascunde si parca iarba intra la loc in pamant.

Fara nici un motiv destul de serios, fara steag alb ridicat, fara invingatori, fara un consens, totul se opreste.

Apare soarele. Calmul intervine. Crezi ca totul s-a terminat, dar uita-te atent. Soarele nu mai e la fel…iar calmul…e doar acela de dinaintea furtunii. Iar cand realizezi asta, inainte de ultima expiratie…sfarsitul abea incepe.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s