The new generation.

Ce poate să facă o seara în club? O ieşire cu fetele, o bere, un praf, o melodie, un dans, picioare dezvelite în fumuri de ţigări, mâini nesimţite care te pipăie de fiecare dată când te duci până la bar, replici îmbibate în alcool ieftin.

O vezi, e cu prietenele, arată bine, se vede după cum dansează daca ii place viaţa. Se mai vede şi după cum dansează dacă este vreo puştoaică sub optsprezece ani care crede că e „ cool ” să ieşi sâmbăta în club, când tata lucrează în ture de noapte să îţi permită ţie fiţele de capitală.

Te îndrepţi spre ea, o agăţi uşor pentru că oricum prietenele ei sunt mai urâte decât ea, pentru că la şaisprezece, şaptesprezece ani, fetele se dezvoltă într-un ritm diferit. Şi o să te accepte pentru că e la fel de interesant să agăţi un tip în club, dansezi puţin cu ea, îi cumperi ceva de băut şi dacă e vreo adolescentă în care armata de hormoni şi-au dezvoltat tehnici de luptă prematur, iar cultura de neuroni somalezi a stat prea mult pe timp de secetă, o prosteşti şi i-o tragi în baie.

Lumea se schimbă cu fiecare secundă, iar generaţia „ ultra pro ” începe să se înfiripe încă de la începuturile procreării. Se nasc direct cu boticurile roz, cu sânii fermi, cu poşetuţa atârnată de mânuţă. Şi sunt în „ trend ” atât de multe lucruri încât la frumoasa vârsta de treisprezece, paisprezece ani nici nu poţi să te decizi. Vrei să fii o tipă „ buna ” şi stilată? Sau vrei sa fii din generaţia „ pokemoni ”, o puştoaică rebelă, cu skate shoes în picioare, ghiozdan cu steluţe şi o tunsoare stil „ struţ ”? Şi varietatea continuă la nesfârşit, trebuie doar să te decizi pe ce front lupţi.

Crizele adolescentine încep de la vârste din ce în ce mai fragede, iar tehnologia „ Messenger ” şi  „ prelucrarea pozelor cu text ” acaparează minţi din ce în ce mai tinere…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s